University Pathway - Linguaschools (Madrid)

Universitetas
university of your choice (ES)
Miestas, šalis
Madrid, Spain
Studijų trukmė
1 m.
Programos sritys
Studijų kaina
800.00 EUR
Studijų kalba
Spanish (SPA)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
2024-09-01
Stojimo pabaiga
2024-05-01
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

„Linguaschools“ kalbų mokykla Madride

2005 metais veiklą pradėjusi „Linguaschools“ kalbų mokykla jau spėjo pelnyti pripažinimą visame pasaulyje. „Linguaschools“ mokyklos yra pripažintos daugelyje itin gerbiamų universitetų ir kitų švietimo institucijų visame pasaulyje. Šios mokyklos siūlomos kalbų programos yra patvirtintos ir akredituotos žinomiausių ir įtakingiausių institucijų, tokių kaip - „Madrid Chamber of Commerce", „Bildungsurlaub", „CSN".

"Linguaschools Madrid" tikrai suteiks nuostabią ir autentišką patirtį mokantis ispanų kalbos. Ji įsikūrusi netoli Bilbao metro stoties, visai šalia turizmo centro. Už kampo yra puikus nedidelis tapas baras, o ir aplinkinės gatvės kvepia ispaniškais skanėstais. Studijuodamas čia atrasi tikrąjį Madridą - nuo susitikimų išgerti kavos lauko terasoje iki pasivaikščiojimų gatvėmis kiekvieną vakarą. Taip pat mokykla turi gerą susisiekimą su svarbiausiomis Madrido lankytinomis vietomis, todėl turėsi galimybę viską aplankyti. Aukštos kokybės mokymas yra "Linguaschools Madrid" pagrindas. Mokytojai į pamokas atsineša savo patirtį ir entuziazmą. Taip pat mokykloje yra biblioteka ir poilsio kambarys su kompiuteriais savarankiškam mokymuisi. Nuostabu tai, kad per pertraukas ir po pamokų, turėsi galimybę toliau bendrauti ispaniškai tiek mokykloje, tiek už jos ribų. Todėl pajausi, kad mokaisi kur kas ilgiau, nei numatyta kursų valandų skaičiuje, o tai tau padės greičiau tobulėti. 

Aukšta mokymo kokybė

Kalbų kursus dėsto patyrę profesionalai, kurie savo studentams perduoda turimas žinias ir sukauptą patirtį. Mokymas vyksta mažose klasėse, taip siekiant, kad kiekvienas studentas gautų pakankamai dėmesio ir pasiektų geriausių rezultatų. 

Atsižvelgdama į tai, kad kiekvienas studentas yra skirtingas, „Linguaschools“ skiria laiko išklausyti ir suprasti savo studentus, taip galėdama parinkti jiems geriausią programą, atitinkančią kiekvieno poreikius.

 

University Pathway

University Pathway programa padeda įstoti į bet kurį Ispanijos universitetą. „Linguaschools“ lydės visą kelią iki universiteto ir suteiks tiek akademinę, tiek administracinę pagalbą. Šios programos dėka, kiekvienas gali pasiekti reikiamią ispanų kalbos lygį bei įstoti į svajonių universitetą.

University Pathway programa susideda iš:

  • Ispanų kalbos kursų. Pasirinkus intensyvius ispanų kalbos kursus, bus vykdomos 4 pamokos per dieną. Nuo pirmadienio iki penktadienio vyks vis aukštesnio ispanų kalbos lygio pamokos, kol bus pasiektas rekomenduojamas B1–B2 lygis ir tuomet galima prasidėti pasiruošimą PCE egzaminams.
  • Pasiruošimo PCE egzaminams. Tam, kad galėtum įstoti į bet kurią programą Ispanijos universitete, gali reikėti laikyti stojamąjį egzaminą, vadinamą PCE, kuris vykdomas kiekvienų metų gegužės mėnesį. Egzamino rezultatas, kartu su brandos atestatu, nulemia stojimą į norimas studijas. Stojimo reikalavimai yra skirtingi, todėl prieš pradedant ruoštis PCE egzaminui, vykdomas asmeninis pokalbis su vienu iš kalbos mokyklos karjeros koordinatorių, kuris sudarys asmeninį planą, kaip pasiekti tai, ko nori.
  • Mokyklos kultūrinės programos. Programos metu rengiami įvairūs renginiai ir kitos veiklos. Tai puikus būdas ne tik susipažinti su Ispanijos kultūra, bet ir su kitais studentais. Daugelis veiklų yra nemokamos arba kainuoja nedaug.

Studijų kaina

TIK ISPANŲ KALBOS KURSAI

ISPANŲ KALBOS KURSAI SU PASIRUOŠIMU PCE EGZAMINAMS

UNIVERSITY PATHWAY PROGRAMŲ SĄRAŠAS

 

 

Kas sudaro University Pathway programos paketą?

  • Registracijos mokestis. Šis mokestis padengia pirminį kalbos žinių įvertinimą, administracines išlaidas bei patvirtina rezervaciją programoje.
  • Kursai. Įskaičiuota 20 savaitinių pamokų, žinių įvertinimas pereinant iš vieno kalbos lygio į kitą ir kalbos mokyklos baigimo sertifikatas.
  • Socialinės veiklos. Socialinės veiklos yra organizuojamos kalbų mokyklos. Jų metu bus vykdomos ekskursijos, sporto/maisto gaminimo/ muzikos/ šokių ir kiti užsiėmimai, skirti kultūros pažinimui ir kalbos lavinimui realiose (ir smagiose) situacijose.
  • Mokymosi medžiaga. Į kainą įtraukti kalbos mokymuisi reikalingi vadovėliai, pratybos, internetiniai prisijungimai bei kiti reikmenys.
  • Stojimo administravimas. Į šį mokestį įskaičiuotos konsultacijos studijų klausimais, dokumentų tvarkymas bei stojimo į universitetą koordinavimas. Pasirinkus tik ispanų kalbos kursus be PCE egzaminų, stojimo administravimas kainuos papildomai.

Svarbu! Galutinė kursų kaina bus nustatyta tik tuomet, kai stojimo anketa bus atsiųsta ir detalės bus suderintos su kalbos mokykla.

Madridas   

Ispanijos sostinė Madridas- tai puikus pasirinkimas, tiems, kurie nori susipažinti su turtinga miesto kultūra bei pajausti ispanišką gyvenimo ritmą. Kiekvienas, net ir visko matęs, atvykęs į Madridą atranda vietas, kurios atima žadą.  

Madridas nėra perpildytas ar pernelyg turistinis, kaip kitos Europos sostinės. Visai nesvarbu, ar valgysi churros su šokoladu, ar tyrinėsi vieną iš daugelio šio miesto parkų, nes bet kuriuo atveju šiame žaviame mieste visada jaučiasi autentika. Viešasis transportas čia yra puikus, tad kiekvieną viešnagės dieną galima lengvai atrasti vis naujų vietų.  

Beje tai viena iš nedaugelio sostinių, kur gyvenimas juda lėtai. Čia nėra skubėjimo, vyrauja autentiška ispaniška atmosfera, kurioje greitai pasijusi kaip namuose. Praleidus šiek tiek laiko Madride atrasi sau patinkančius barus, restoranus, aikštes, gatves ir vietas, kuriose tikrai turėsi galimybę pabendrauti ispanų kalba.   

Taip pat mieste yra gausu aikščių, kuriose galima pasižvalgyti po parduotuves, paskanauti maisto ir gėrimų baruose, kavinėse ar restoranuose. Esant Madride, būtina apžiūrėti prabangius senovinius rūmus, pasivaikščioti po spalvingus rajonus, aplankyti garsųjį meno muziejų trejetą ar tiesiog praleisti laiką parkuose. Be kita ko, taip pat verta leistis į trumpas vienos dienos išvykas į netoliese esančius senus miestus, kaip pavyzdžiui, Avilą, Toledą ir Alkalą de Henaresą.  

Madridas –  aukščiausio lygio ekonominis, politinis ir kultūrinis mazgas, kuris vilioja studentus dėl savitos kultūros ir nuostabios gamtos. Jei tau patinka ispaniškas temperamentas ir turtinga miesto kultūra - neabejok, Madridas - Tavo kryptis!  

Reikalaujamas išsilavinimas
  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia.
  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka anketoje prisegti savo brandos atestatą.

 

 

Pastaba! Motyvacinis laiškas yra NEprivalomas dokumentas stojant į University Pathway programas.

 

 

Anglų kalbos reikalavimai

Jokių reikalavimų Anglų ar Ispanų kalboms nėra. Galima stoti ir su nulinėm žiniom.