University Pathway - Espanolé (Valencia)

Universitetas
university of your choice (ES)
Miestas, šalis
Valencia, Spain
Studijų trukmė
1 m.
Programos sritys
Studijų kaina
800.00 EUR
Studijų kalba
Spanish (SPA)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
2024-09-01
Stojimo pabaiga
2024-05-01
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

„Espanolé“ kalbų mokykla

  • Vidutinio dydžio mokykla Valencijoje turinti draugišką atmosferą ir teikianti asmeninį dėmesį kiekvienam studentui.
  • Daugiau nei 60 metų patirtis.
  • Puiki vieta miesto centre, istorinėje Valencijos dalyje ir tik keletas žingsnių nuo įdomių pramogų vietų.
  • Mokykla įsikūrusi istoriniame „Palacio de los Fernández de Córdova“ pastate, esančiame Valencijos senamiesčio širdyje, su 28 erdviomis klasėmis pilnai aprūpintomis ispanų kalbos pamokoms. Mokyklos pastate taip pat yra studentų kavinė, kiemelis, terasa, gultai, BBQ, virtuvė ir nemokamas WI-FI.
  • Komunikacija paremtas mokymo metodas.
  • Daugybė tarptautinių studentų iš skirtingų pasaulio šalių. 

University Pathway

Šie kursai yra sukurti tarptautiniams studentams, kurie nori studijuoti Ispanijoje. Tam, kad stojimas būtų sėkmingas, rekomenduojama išsilaikyti PCE egzaminus, kurie prideda stojamąjį balą. Norint pradėti ruoštis PCE egzaminas reikalingas B1–B2 ispanų kalbos lygis.

Pasiruošimas PCE egzaminui yra pritaikomas prie kiekvieno studento. Tai yra greitas ir lengvas būdas užsitikrinti įstojimą ir visai nesvarbu, kokio lygio žinias ir sugebėjimus turi atvykdamas.

Studentai mokosi kalbos, kuri yra naudojama realiame gyvenime. Studentai įgyja žinių, kurias gali iš karto panaudoti po pamokų. Pamokos vyksta ryte arba po pietų mažose grupėse, o kiekviena pamoka trunka 50 minučių.

Kalbų kursų studentams yra nuolat rengiamos laisvalaikio programos su mažiausiai 4-iomis nemokamomis veiklomis per savaitę: turai mieste, kalbų dirbtuvės, paella gaminimo pamokos, kultūrinės išvykos ir t.t. 

Studijų kaina

TIK ISPANŲ KALBOS KURSAI

 

ISPANŲ KALBOS KURSAI SU PASIRUOŠIMU PCE EGZAMINAMS

Kas sudaro University Pathway programos paketą?

  • Registracijos mokestis. Šis mokestis padengia pirminį kalbos žinių įvertinimą, administracines išlaidas bei patvirtina rezervaciją programoje.
  • Kursai. Įskaičiuota 20 savaitinių pamokų, žinių įvertinimas pereinant iš vieno kalbos lygio į kitą ir kalbos mokyklos baigimo sertifikatas.
  • Socialinės veiklos. Socialinės veiklos yra organizuojamos kalbų mokyklos. Jų metu bus vykdomos ekskursijos, sporto/maisto gaminimo/ muzikos/ šokių ir kiti užsiėmimai, skirti kultūros pažinimui ir kalbos lavinimui realiose (ir smagiose) situacijose.
  • Mokymosi medžiaga. Į kainą įtraukti kalbos mokymuisi reikalingi vadovėliai, pratybos, internetiniai prisijungimai bei kiti reikmenys.
  • Stojimo administravimas. Į šį mokestį įskaičiuotos konsultacijos studijų klausimais, dokumentų tvarkymas bei stojimo į universitetą koordinavimas.

Svarbu! Galutinė kursų kaina bus nustatyta tik tuomet, kai stojimo anketa bus atsiųsta ir detalės bus suderintos su kalbos mokykla.

Valencija

Valencija yra kosmopolitiškas miestas, turintis maždaug 800 000 gyventojų. Šiame Viduržemio mieste vyrauja šiltas klimatas ir gausu virtuvės malonumų, festivalių ir kultūrinių renginių. Čia pamatysi klestinčias istorines tradicijas susiliejančias su naujausia inovatyvia architektūra.

Nepaprastai žymi ir įdomi miesto dalis yra „Barrio del Carmen“, kuri yra žinoma dėl daugybės tapas barų, restoranų bei skaniojo Valencijos patiekalo žinomo kaip paella. Ten taip pat rasi nesuskaičiuojamas galybes aludžių ir naktinių klubų.

Maloni temperatūra Valencijoje užtikrina, kad paplūdimiuose ištisus metus nenutiltų šurmulys. Platūs ir atviri paplūdimiai su auksiniu smėliu yra populiari deginimosi vieta, tad nenuostabu, kad daugelis restoranų ir kavinių yra įsikūrę šalia paplūdimių.

Populiariausias Valencijos festivalis „Las Fallas“ vyksta kovo mėnesį. Penkias dienas fejerverkai matomi ir girdimi visame mieste. Muzika ir mascletas miestą paverčia nepaprasta vieta.

Valencija žinoma pasaulyje dėl būriavimo, kadangi čia buvo organizuojama 32-a Amerikos Taurė. Dar vienas populiarus tarptautinis renginys yra „Formula 1 Grand Prix“ lenktynės, kuomet miestas dreba nuo lenktyninių automobilių variklių griausmo.

Espanolé virtual tour

 

Reikalaujamas išsilavinimas
  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia.
  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka anketoje prisegti savo brandos atestatą.

 

 

Pastaba! Motyvacinis laiškas yra NEprivalomas dokumentas stojant į University Pathway programas.

 

 

Anglų kalbos reikalavimai

Jokių reikalavimų Anglų ar Ispanų kalboms nėra. Galima stoti ir su nulinėm žiniom.