Baking Science and Technology (Nutrition)

Universitetas
London South Bank University
Miestas, šalis
London, England
Studijų trukmė
3 m.
Programos sritys
Food Sciences, Nutrition & Dietetics
Studijų kaina
9250.00 GBP
Studijų kalba
English (ENG)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
2022-09-19
Stojimo pabaiga
2023-01-15
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

Interested in health and nutrition as well as baking production? This specialist baking science pathway focuses on the nutritional, health and wellbeing aspects of food production in the baking sector. This means you'll apply your knowledge in specialist laboratories, such as our sensory evaluation suite and our extensive compositional and analytical suite.

This course covers:

  • Nutrition, health and disease
  • Human nutrition
  • The commercial implementation of a new product
  • Production management
  • Health and safety
  • Artisan chocolate
  • Packaging and labelling
  • Bakery food science
  • Food composition properties and analysis.

Teaching and learning will comprise elements of blended learning which will combine practical input, guest lectures, field trips and support through the Virtual Learning Environment. All teaching and learning is also enhanced via interaction/ collaboration with the Enterprise Team in the Clarence Centre and via Library and LRC subject specific staff. Collaboration is also being developed within other schools so that combined input enriches student learning and achievement.

Reikalaujamas išsilavinimas

Stojant į šį universitetą dėmesys yra kreipiamas į pažymius ir Brandos atestato vidurkį, kuris turi būti ne žemesnis kaip 8.

  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia. *

  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka prie Kastu stojimo anketos prisegti savo Brandos atestatą.

Anglų kalbos reikalavimai

Svarbu, jog anglų kalbos testo rezultatai universitetą pasiektų iki Liepos 31d.

Anglų kalbos žinias gali patvirtinti vienu iš šių būdų:

  • Anglų kalbos vidurkis 8 B2 lygiu arba valstybinis anglų kalbos egzaminas išlaikyti 75 % ir daugiau.

  • IELTS - 6.0

  • TOEFL – 80

Graduates will be eligible for further study at Masters and PhD level, graduate teaching qualifications and graduate training schemes. Graduates will also be able to seek employment in the baking industry and a range of other food-based manufacturers.