Webinaras apie studijas su University of West London

2019-03-20
Sulaukę tokio didžiulio Jūsų susidomėjimo, tęsiame savo webinarų serijas – šįkart svečiuose turėsime University of West London (UK) atstovę! Prisijunk prie webinaro nekeldamas nė kojos iš namų ir sužinok viską apie magistro studijas šiame universitete tiesiai iš universiteto atstovų lūpų!

Webinaro metu

  • Kodėl verta rinktis magistro studijas University of West London universitete ir kuo jis ypatingas?
  • Kaip atrodo paskaitos, universiteto aplinka?
  • Kokios studijų kainos, kam suteikiama stipendija?
  • Naudingi patarimai būsimiems studentams

Viso webinaro metu taip pat galėsi užduoti savo klausimų!

 

Nr. 1 Londone pagal studentų pasitenkinimą

Net 9 iš 10 šio universiteto programų sulaukia 100% studentų pasitenkinimo bei puikių įvertinimų. Tokie rezultatai leidžia universitetui ne tik eilę metų išlikti modernių Jungtinės Karalystės universitetų lyderiu, bet ir laimėti įvairias netradicines nominacijas, pavyzdžiui kaip „Metų augimas“, „Metų įkvėpimas“. Tai viena geriausių vietų rinktis studijas!

Daugiau apie universitetą ir jo siūlomas programas rasi čia: University of West London.

Skype pokalbiai

Negana to, visų norinčių bei žiūrinčių į šį universitetą kaip potencialią vietą studijuoti, po webinarų lauks individualūs skype pokalbiai su universiteto atstove, kurių metu galėsi parodyti savo iniciatyvą studijuoti čia bei paklausti visų dominančių klausimų asmeniškai. Jei nori dalyvauti ne tik webinare, bet ir skype pokalbyje, registruokis į jį čia:

Nemokama registracija

Tavo patogumui – vos 10 sekundžių trunkanti registracija į webinarą. Užsiregistravęs gausi nuorodą, per kurią webinaro dieną galėsi stebėti transliaciją ir gyvai užduoti tau rūpimus klausimus universiteto atstovei.

 

Turi klausimų? Susisiek!
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow