Vienas video pokalbis ir tu jau priimtas studijuoti!

2019-03-28
Tapti priimtu studijuoti vos po vieno skype pokalbio su universiteto atstovu gali atrodyti kaip graži fantazija, bet jau balandžio 17 d. ji virsta realybe! Į mus kreipėsi Fontys University (Olandija) atstovai, kurie turi tau džiugių žinių. 

Kaip viskas vyks? 

Užsiregistravus pokalbiui, tau bus paskirtas laikas, kuriuo vyks skype pokalbis su universiteto atstovu. Šio pokalbio tikslas – kad universiteto atstovas pamatytų, ar esi motyvuotas pasirinktai studijų programai. Nebijok klausti, kaip atrodytų tavo studijos Fontys universitete, kokios būtų praktikos galimybės ir t.t. - visi šie dalykai parodys, kad į studijų programą žiūri atsakingai.  

Planas B 

Pasiūlymą vykti studijuoti tikrai nebus būtina priimti iš karto - turėsi tiek laiko, kiek reikės. Jei visgi nuspręsi studijuoti, tereikės užpildyti Kastu stojimo anketą, prie jos prisegti reikiamus dokumentus ir tolimesniu procesu už tave pasirūpins Kastu komanda. 

Faktai apie universitetą:

380 partnerių 60-yje šalių
Kadangi Fontys University of Applied Sciences yra pakankamai „tikslių“ specialybių (inžinerija, verslas, ekonomika) šventovė, neįmanoma įsivaizduoti studijų be gausybės praktikos bei jos pritaikymo. Būtent todėl universitetas turi galybę partnerių, kurie nuolatos padeda įgytas žinias paversti realybe.
Didelė bendruomenė, mažos grupės
Nors universitete studijuoja daugiau nei 40000 studentų, paskaitas bei praktinius užsiemimus stengiamasi atlikti nedidelėse grupėse. Kokybė, kokybė ir dar kartą kokybė – tokio požiūrio atkakliai laikosi universiteto bendruomenė.
Tikras studentiškas gyvenimas
Gausi tarptautinė bendruomenė, studentų miesteliai su bendrabučiais, bibliotekomis, studentų kavinėmis ir laisvalaikio bei sporto zonomis (pavyzdžiui, baseinu!) – visais šiais privalumais gali naudotis Fontys University of Applied Sciences nariai.

Universiteto nuotraukos:

 

Turi klausimų? Susisiek!
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow