Stojimai į Daniją prasideda!

2020-02-19

Jeigu nori studijuoti Danijoje, labai svarbu stojimo anketą su visais reikalingais dokumentais atsiųsti laiku:

  • Bakalauro ir top-up studijos - iki kovo 1 d.

  • Magistrantūros studijos - iki vasario 25 d.

1. Studijos Danijoje - NEMOKAMOS

2. IELTS/TOEFL testas nėra privalomas

Stojant per Kastu į Daniją daugelis aukštųjų pripažįsta NEMOKAMĄ Kastu anglų kalbos testą, tad IELTS/TOEFL testo tau nereikės! Informacija, kokios aukštosios kokį anglų kalbos patvirtinimo būdą pripažįsta rasi čia.

3. Valstybės stipendija iki 815,49 eurų/mėn.

Visi studentai, kurie ne tik mokosi, bet ir dirba bent 10-12 val. per savaite gali gauti valstybės stipendiją iki 815,49 eurų/mėn. Daugiau informacijos apie tai - čia.

Kiti studentų minimi Danijos privalumai

  • Teorinės paskaitos sudaro mažąją studijų dalį, tai reiškia mažiau kalimo ir mažiau vakarų, kuomet galima užmigti ant knygos.
  • Visa teorinė medžiaga yra užtvirtinama atliekant praktines užduotis, dalyvaujant projektuose ir kitaip plečiant savo profesinius sugebėjimus.
  • Dėstytojai su studentais bendrauja neformaliai, kartais net susitinka bare ir išlenkia bokalą alaus, todėl studentai į dėstytoją žiūri kaip į patarėją ir kolegą.
  • Įgyjamos žinios ir patirtis labai nesunkiai pritaikomos praktikoje ne tik studijų metu, tačiau ir už jų ribų, todėl kai kurie studentai dar besimokydami pradeda savo verslus.
  • Tarptautinė aplinka ne tik sudaro kur kas įdomesnes ir įvairesnes sąlygas mokymuisi, tačiau leidžia kaupti vertingus kontaktus visame pasaulyje bei išmokti dirbti su įvairių kultūrų atstovais.
  • Danų tolerancija, praktinė ir kūrybinė prieiga prie bet kokios problemos bei malonus būdas labai padeda valdant verslą ir bendraujant su klientais. Studijuojant Danijoje šių savybių išmokstama iš pirmų lūpų.

    Kastu stojimo anketa yra NEMOKAMA ir ją užpildyti užtruksi tik 20min.*

     

    Turi klausimų?
    Virginija Dargė
    Studijų užsienyje koordinatorė
    Virginija Dargė
    Vytautas Murauskas
    Studijų užsienyje koordinatorius
    Vytautas Murauskas
    arrow
    arrow

    Pradėk pildyti stojimo anketą jau dabar!