Pratęsiamas stojimų į Daniją deadline'as!

2020-02-26
Stojantiems į bakalauro studijų programas ir nespėjantiems susitvarkyti dokumentų iki kovo 1 dienos, suteikiamas antras šansas – pratęsiamas stojimo terminas! Tai puiki galimybė ir tiems, kurie nepradėjo pildyti anketos – dar ne vėlu!

Iki kada gali išsiųsti anketą?

Deadline'as stojantiems į bakalauro studijų programas pratęsiamas, tad anketą gali išsiųsti iki kovo 19 dienos 23:59 valandos!

Nuo ko pradėti, jei nori stoti į Danijos aukštąsias?

Pirmas ir vienintelis žingsnis – stojimo anketos pildymas. Ją užpildysi per mažiau nei pusvalandį, o reikiamus dokumentus gali sutvarkyti per 2 dienas. Ar stojimas gali būti dar paprastesnis?

 

Jei nežinai, kaip pildyti stojimo anketą –

čia rasi išsamią instrukciją:

Kodėl Danija?

  • Studijos Danijoje NEMOKAMOS!
  • Nebūtina laikyti IELTS/TOEFL egzaminų – daugelis aukštųjų pripažįsta nemokamą Kastu anglų kalbos testą.  Informaciją, kokios aukštosios kokį anglų kalbos patvirtinimo būdą pripažįsta, rasi čia.
  • Galimybė gauti stipendiją – visi studentai, kurie ne tik mokosi, bet ir dirba bent 10-12 val. per savaitę, gali gauti valstybės stipendiją iki 815,49 eurų/mėn. Daugiau informacijos čia.
  • Praktika paremtas mokymasis – aukštasis mokslas Danijoje paremtas teorijos pritaikymu praktikoje, tad didžiąją dalį mokymosi sudaro praktiniai užsiėmimai, darbas komandose.
  • Dėstytojai kaip draugai – taip, daugumą lietuvių, išvykusių studijuoti, nustebina tai, kad studentai su dėstytojais gali bendrauti laisvai, o projektus ir darbus aptarti bare ar kitoje neformalioje aplinkoje. Danijoje tai įprasta!
  • Tarptautinė aplinka – studijuodamas sutiksi daugybę žmonių iš skirtingų pasaulio šalių, o tarptautinės pažintys ne tik praplečia pasaulėžiūrą, bet ir dažnai praverčia keliaujant!

Privalumus studijuojant Danijoje galima dar vardinti ir vardinti, o deadline'as, nors ir pratęstas, vis artėja, tad nieko nelauk ir pradėk pildyti stojimo anketą! Pažadame, studijos tau bus neįkainojama patirtis!

Kyla klausimų? Susisiek!
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow