Tavo tarptautinio verslo studijos prasideda čia!

2020-12-10
Tarptautinis verslas – pagrindinė Rotterdam Business School aistra ir gyvenimo būdas. Jeigu svajoji apie verslą ne tik Lietuvoje, bet ir platesniuose vandenyse, jeigu nori užmegzti draugystę su būsimais verslo „magnatais“ ar verslo konsultantas daugiau nei 60-yje šalių – Tavo svajonė gali prasidėti čia!

Tarptautinio verslo studijos

Tarptautinis verslas turi daugybę kultūrinių subtilybių, apie kurias, iš pirmo žvilgsnio, net nepagalvotume. Azijos, Afrikos, Amerikos rinkos – visos jos turi slaptų „durelių“, kurias rasti ir „atrakinti“ kontaktą gali ne bet kas. Kartais vienas toks niuansas, gali pakeisti visą ekonominį ratą! Rotterdam Business School išmoksi šį ratą „sukti“ į visiems palankiausią pusę.

Po turiningos jaunojo verslininko dienos – valčių vakarėlis

Olandija – ne tik jūrinė valstybė, bet ir kanalų šalis. Čia itin populiarūs vakarėliai...valtyse! Būtent tokių švenčių tradicijas turi ir Rotterdam Business School studentai. Jų bendruomenėje – idealus derinys vietinių ir tarptautinių studentų, todėl įvairių renginių metu pažinsi tiek Olandijos, tiek kitas kultūras ir susirasi draugų iš viso pasaulio!

 

Jo Didenybė Roterdamas

Tarptautinio verslu kvėpuoja ir visas miestas – juk Roterdamas, kuriame gyvensi ir mokysiesi yra didžiausias Europos uostas ir vadinamieji „pasaulio vartai“!

 

Daugiau informacijos apie šį universitetą ir jo siūlomas bakalauro bei magistro programas rasi čia.

Sudomino studijos šiame universitete? Padėsime tau įstoti!

Kodėl verta stoti per mus?

  • Viena stojimo anketa – daugiau nei 6000  studijų programų 6 šalyse! Norint stoti į studijų programas skirtinguose universitetuose ar net šalyse, tereikia užpildyti vieną stojimo anketą!  
  • Ilgametė patirtis! Per 15 metų aplankėme daugiau nei 60 universitetų ir padėjome įstoti daugiau nei 6500 studentų. Tokia patirtis leidžia pasiūlyti tik tai, kas geriausia.
  • Esame patarėjai bei ištikimi draugai viso stojimo proceso metu! Siūlome stojimo procesą palengvinančią sistemą, ištaisome klaidas, išsiunčiame reikiamus dokumentus, o kai kuriais atvejais – ir nemokamai konsultuojame darbo bei kitais su studijomis užsienyje susijusiais klausimais! 

 

Turi klausimų apie šį universitetą?
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow