Pamatyk įsimintiniausius Kastu insta-takeoverius!

2024-03-13
Nori iš arti pamatyti, kaip atrodo lietuvių studentų gyvenimas Nyderlanduose ir Belgijoje?

Tuomet gaudyk TOP šešis geriausius šių metų mūsų Instagram paskyros takeoverius, kurių metu lietuviai parodė, kokio studentiško gyvenimo šioje šalyje gali tikėtis! Takeoverių metu studentai:

  • Atsakė į daugybę klausimų apie studijas ir gyvenimą užsienyje
  • Parodė, kaip atrodo jų universitetas bei paskaitos
  • Aprodė miestą, kuriame gyvena
  • ...ir begalę kitų dalykų!

Spausk ant nuotraukos ir keliauk į takeoverį!

P. S. Sėkmingai žiūrėti takeoverius tau reikės mobilaus telefono ir Instagram aplikacijos. Jei jos neturi ir nori takeoverius žiūrėti per kompiuterį – keliauk tiesiai į mūsų Instagram paskyrą ir stebėk juos ten!

#1. Emilija, University of Twente (NL)

"Sveiki, esu Emilija iš Kazlų Rūdos - labai mažo miestelio/kaimelio apie kurį tikriausiai niekada negirdėjote :) Sveikinuosi su jumis iš Enschedės, Nyderlandų, kur dabar antrus metus studijuoju tarptautinę verslo vadybą University of Twente universitete. Noriu sugriauti nusistovėjusią stigmą apie mažų miestelių mokinius ir pasidalinti patirtimi stojant bei ieškant apgyvendinimo, papasakoti apie studijų programą ir parodyti eilinę savo dieną studijuojant būtent čia!"

 

#2. Danielė, VIVES University of Applied Science (BE)

“Mano vardas Danielė, man yra 21 metai, esu iš Lietuvos, bet gyvenau 9 metus Norvegijoje. Pabaigus gimnazija Norvegijoje, išsikrausčiau studijuoti į Daniją, Horsens miestelyje, kur studijavau Marketing Management AP degree. Po studijų turėjau metus gap year, per kuriuos sumąsčiau pasibaigti bakalaurą ir pabaigti studijas Belgijoje. Mėgstu skaityti knygas, keliauti ir leisti laisvą laiką su draugais ir šeima. :)”

 

#3. Julija, Radboud University (NL)

"Sveiki, esu Julija, atvažiavau mokytis į Olandiją Menų ir Kultūros bakalauro (angl. Bachelor in Arts and Culture). Esu labai patenkinta ir labai norėčiau pasidalinti savo įžvalgomis apie Radboud universitetą, Nijmegen miestą ir olandų kultūrą."

#4. Augustė, University of Twente (NL)

„Esu Augustė, iš Klaipėdos. Esu pirmakursė ir studijuoju psichologiją University of Twente. Gyvenu Olandijoje, Enschede mieste, kur yra pilna studentų iš įvairiausių šalių ir tautybių. Džiaugiuosi savo pasirinkimu studijuoti užsienyje ir mėgaujuosiu kultūrine įvairove. Nekantrauju daugiau papasakoti apie savo studijas/gyvenimą Olandijoje!”

#5. Austėja, NHL Stenden University of Applied Sciences (NL)

“Esu Austėja, man 20 metų ir atskridau į Olandiją iškart po vadinamo gap year. Šiuo metu studijuoju NHL universitete Creative business arba kitaip Media entertainment and management pirmam kurse. Esu gan aktyvus ir energingas žmogus ir pasistengsiu kuo daugiau papasakot apie savo beveik pusės metų gyvenimą mažam Leeuwarden miestely! :)”

#6. Neda, The Hague University of Applied Sciences (NL)

“Esu Neda, iš Kauno. Baigiau Kauno Jono Jablonskio gimnaziją ir dabar sėkmingai studijuoju Hagos taikomųjų mokslų universitete (THUAS). Įstojau per Kastu puslapį, todėl manau turiu gerų patarimų kaip visą šitą kelionę pereiti.”

 

 

Smalsu pamatyti daugiau Instagram takeoverių?

Visus juos rasi mūsų paskyroje @narvelisatsidaro