Studento istorija

Salvijus Linnik

Šalis
Denmark
Universitetas
KEA - Copenhagen School of Design and Technology
Programa
Business economics and Information Technology
Diplomo laipsnis
Bachelor

Prieš 2 metus mano tėvai emigravo į Daniją. Taip pradėjau domėtis studijomis Danijoje. Taip pat žinojau, jog Skandinavija pasižymi aukšta studijų kokybe. Besidomėdamas, kaip įstoti ir kur rasti informacijos apie studijas Danijos aukštosiose mokyklose, radau Kastu. Su Kastu viskas buvo labai paprasta: radau studijų programą, kuri man labai patiko ir nusprendžiau „nestabdyti“. Įstoti buvo pakankamai lengva, pakako Kastu anglų kalbos testo, reikėjo užpildyti anketą Kastu sistemoje ir toliau visą darba perėmė Kastu komanda.

Sunkiausia Kopenhagoje buvo rasti apgyvendinimą, taip pat nemaloniai nustebino nemažos traukinių ir autobusų kainos. Pirmieji mėnesiai buvo neįprasti. Dabar, praėjus jau daugiau nei pusei metų nuo studijų pradžios Danijoje, aš savo pasirinkimu labai džiaugiuosi.

Abiturientams patarčiau sukaupti drąsą ir nerti į plačiuosius vandenis. Nesakau, kad bus lengva, bet įgysite neįkainojamos patirties, pažinčių, susipažinsite su skirtingų kultūrų žmonėmis, pagilinsite anglų kalbos žinias ir ateityje būsite daug patrauklesnės ir unikalesnės asmenybės. O konkrečiai apie gyvenimą Kopenhagoje: ką patarčiau, ką daryčiau ir ko nedaryčiau jūsų vietoje – galiu papasakoti plačiau, jei susisieksite su manimi :)

Atgal į sąrašą
Kita istorija