Nyderlandų universitetai kviečia į atvirų durų dienas!

2019-10-23
Nori studijuoti užsienyje, tačiau trūksta informacijos? Įdomu pamatyti tave dominantį universitetą iš arti? Nori pajausti, ką reiškia būti tarptautiniu studentu Tave dominančioje šalyje?

Atvirų durų dienos yra geriausia galimybė išsiaiškinti ar studijos užsienyje Tau! Kaip ir kiekvienais metais, užsienio universitetai kviečia būsimus studentus apsilankyti universiteto miestelyje, susipažinti su dėstomomis programomis ir pabendrauti tiek su dabartiniais studentais, tiek su dėstytojais.

FONTYS UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Artimiausios atvirų durų dienos vyks:
  • Lapkričio 9 d.
  • Sausio 26 d.
  • Kovo 21 d.

Fontys universitetas visiems tarptautiniams lankytojams gali pasiūlyti nemokamą dviejų naktų apgyvendinimą šalia universiteto. Tau reikės parašyti trumpą motyvacinį laišką, kuriame papasakotum, kodėl nori mokytis universitete. Paskubėk – Fontys gali pasiūlyti ribotą nemokamo būsto lankytojams skaičių!

Daugiau informacijos apie atvirų durų dienas Fontys ir registracijos formą į renginį rasi čia!

HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Artimiausias atvirų durų dienos renginys yra numatytas:
  • Lapkričio 9 d.
  • Vasario 29 d.
  • Balandio 3 d. 

Renginio metu tu turėsi galimybę pasikalbėti su Tave dominančios studijų programos studentais ir išgirsti apie studentišką gyvenimą Groningene iš pirmų lūpų! Taip pat galėsi apsilankyti visuose universiteto pastatuose, pamatyti kur ir kaip mokosi studentai, kaip atrodo auditorijos, labaratorijos ir bibliotekos. Atvirų durų dienos programa baigsis ekskursija po Groningeno miestą.

Daugiau informacijos apie šį ir kitus ativirų durų renginius Hanze universitete rasi čia!

 

AVANS UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Artimiausios atvirų durų dienos numatytos:
  • Lapkričio 20 - 22 d.

Avans universitetas visus besidominčius universitetu kviečia į dviejų dienų trukmės renginį ir siūlo nemokamą apgyvendinimą ir maitinimą – tau tereikės pasirūpinti transportu ir asmeninėmis išlaidomis.

Daugiau informacijos ir registracijos formą į šį renginį rasi čia. Raginame paskubėti registruotis – universitetas nakvynę ir maitinimą gali pasiūlyti tik ribotam skaičiui dalyvių!

 

 

HZ UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Artimiausios atvirų durų dienos numatytos:
  • Lapkričio 23 d.
  • Vasario 1 d. 
  • Balandžio 4 d.

Svajoji apie studijas mieste ant jūros kranto? Tada HZ kaip tik tau! Universitetas kviečia pamatyti ir pajausti, ką reiškia būti tarptautiniu studentu Vlissingene. Visiems būsimiems studentams universitetas gali pasiūlyti nemokamą apgyvendinimą.

Daugiau informacijos ir registracijos formas į renginius rasi čia. Pildant formą nepamiršk pasižymėti, ar norėtum, kad universitetas tau suteiktų apgyvendinimą renginio metu!

 

SAXION UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Saxion UAS kviečia į Atradimų dienas:
  • lapkričio 15 d., penktadienį, Enschede.
  • lapkričio 22 d., penktadienį. Deventer.
  • lapkričio 29 d. ketvirtadienį, Enschede.

Aplankyk vieną iš didžiausių aukštųjų mokyklų Nyderlanduose ir tapk 26 000 studentų bendruomenės dalimi! Jeigu nori aplankyti vieną iš Saxion UAS miestelių, universitetas Tau suteikia galimybę laimėti 2 nemokamas nakvynes ir vakarienę, viskas ką Tau reikia padaryti, tai REGISTRUOTIS!

 

BREDA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Artimisiausios atvirų durų dienos numatytos:
  • Lapkričio 22 - 24 d.

Breda universitetas tau siūlo apmokėti maitinimą ir dviejų naktų gyvenimą viešbutyje. Universitetas taip pat pasirūpins visomis veiklomis, tau tereikia nusipirkti lėktuvo ir traukinio bilietus. Registruokis ČIA!