Studento istorija

Eva Daškevič

Eva Daškevič

Šalis
Denmark
Universitetas
KEA - Copenhagen School of Design and Technology
Programa
Architectural Technology and Construction Management
Diplomo laipsnis
Bachelor

Iš pradžių metus studijavau Lietuvoje (VU), bet greitai supratau, kad pasirinkta programa ne man ir mokymo būdas man ne prie širdies. Todėl pradėjau žiūrėti į studijas užsienyje. Iškart pasirinkau Daniją. Žinoma patiko nemokamas mokslas, bet taip pat turiu pažįstamų išgyrusių mokslą Danijoje. Pasirinkau būtent šią instituciją, nes norėjau būti sostinėje ir man patiko jos siūlomos programos. Nebuvo labai sunku įstoti, tiesiog reikėjo surinkti visus dokumentus ir parašyti tikrai gerą motyvacinį. Svarbiausia buvo kantrybė- tai buvo sunkiausia. KASTU man tikrai labai padėjo šio proceso metu, nes dažnai kreipiausi į juos, kai man iškildavo klausimų, visada gaudavau atsakymą. 
Kol kas aš labai džiaugiuosi savo pasirinkimu išvažiuoti į užsienį. Man patinka programa, kurią studijuoju, man patinka žmonės, kurie supa mane kiekvieną dieną. Taip įdomu susipažinti su žmonėm iš kitų šalių, kultūrų! Sunkiausia čia yra susirasti gyvenamą vietą, darbą ir susirinkti būtinus dokumentus. Bet visi studentai čia turi tas pačias problemas, todėl visada vienas kitam padeda. 
Jei mąstai apie studijas užsienyje, tikrai viską gerai apsvarstyk. Tikrai bus sunkumų pakeliui. Bet aš visada sakau pirmyn! Čia užaugsi kaip žmogus, susipažinsi su naujom kultūrom, susirasi draugų. Aš vadinu šį savo pasirinkimą išvažiuoti geriausiu mano gyvenime. Sėkmės!


 

Atgal į sąrašą
Kita istorija