Stojimas TEBEVYKSTA!

2013-03-20

Kastu International nori Jus informuoti, jog galite ir toliau siųsti anketas į Anglijos, Danijos ir Nyderlandų aukštąsias  mokyklas!

 
Nors pagrindinis anketų atsiuntimo terminas jau pasibaigė, tačiau jeigu nesuspėjote užpildyti stojimo anketos laiku, galite tai padaryti dabar.
 
Stojimo anketos bus priimamos iki liepos mėnesio!
 
Tačiau informuojame, kad užsienio aukštosios mokyklos, gavusios anketas, atsiųstas iki kovo 1 dienos, jas svarsto pirmiausiai. Kai universitetų administracija nusprendžia, kuriuos žmones priima iš pirmojo srauto anketų, jie pradeda svarstyti ir vėliau atsiųstas anketas, jei lieka laisvų vietų konkrečiose studijų programose.
 
Taigi, didesnę tikimybę įstoti turi žmonės, atsiuntę anketas iki stojimo termino pabaigos, tačiau jeigu atsiųsite anketą dabar, vistiek turėsite gerus šansus įstoti. Turėkite omenyje, kad šiuo metu anketą reikia atsiųsti kuo greičiau, tam, kad turėtumėte kuo geresnius šansus įstoti. Kaip rodo Kastu praktika, laisvų vietų visada lieka tikrai nemažai, todėl galite drąsiai stoti;)
 
 
Jeigu turite klausimų, susijusių su anketos pildymu, arba nežinote, kaip pildyti tam tikrus stojimo anketos laukelius, peržiūrėkite stojimo anketos pildymo instrukciją arba šį video
 
Jei turite klausimų, bet kada galite susisiekti su Kastu konsultantais, jie yra pasiruošę Jums padėti :)
 
 
Pagarbiai,
Kastu International