NEMOKAMA vasaros mokykla

2013-05-21

Norime Jus nudžiuginti pranešdami, jog vienas mūsų partnerių Danijoje – VIA University College – šią vasarą organizuoja nemokamą „Vasaros mokyklą“, skirtą ne tik studentams, besimokantiems aukštosiose mokyklose, bet ir baigusiems studijas.

Kas tai? 


„Vasaros mokykla“ yra puikus pasirinkimas studentams, norintiems įgyti naujų žinių bei susirasti draugų iš viso pasaulio. 

Horsenso mieste esančiame VIA University College studentų miestelyje galėsite lankyti paskaitas, tiesiogiai susijusias su Jūsų būsima karjera, tuo pačiu mėgaujantis vasaros atostogomis su įvairiausiomis ekskursijomis, vakarėliais bei sporto renginiais. 
 
VIA vasaros mokykla yra tarptautinė, taigi, susitiksite ir dirbsite su žmonėmis iš įvairiausių pasaulio kampelių!
 
Siūlomos programos yra skirtos bakalauro studentams, tačiau kai kuriais atvejais jos gali būti tinkamos ir magistrantūrą studijuojantiesiems – tai priklauso nuo aukštosios mokyklos bei studijų programos.
 
Daugiau informacijos apie vasaros mokyklą rasite čia
Nuotraukas iš praeitų metų vasaros stovyklos rasite čia.
 

Kokios programos siūlomos?


Šiais metais liepos-rugpjūčio mėnesiais VIA vasaros mokykla studentams siūlo mokytis 2 savaites trunkančias progamas. Vasaros stovyklos laiką galima pasirinkti 1 iš 3 variantų:

  • TERM 1: liepos 1 d. – liepos 12 d.
  • TERM 2: liepos 15 d. – liepos 26 d.
  • TERM 3: liepos 29 d. – rugpjūčio 9 d.
Siūlomas programas rasite čia.
 
Visos programos yra vertinamos skalėje išlaikyta/neišlaikyta. Lankomumas yra privalomas. Tam, kad būtumėte įvertinta(s) pažymiu, reiks laikyti egzaminą, kuris nulems, kokį įvertinimą gausite. Kiekviena programa vertinama 5 ECTS kreditais!
 

Kiek tai kainuoja?


Vasaros mokylos kaina visiems Lietuvos piliečiams yra NEMOKAMA (nereikia mokėti “Tuition fee” 600 Euro).

Jeigu Jūs mokotės VIA partnerių universitete, nereikia mokėti ir dalyvavimo mokesčio (“Participation fee”-100 Euro). VIA universitetus partnerius Lietuvoje rasite čia.
 
Daugiau informacijos apie mokesčius rasite čia.
 
Taigi, Jums reiks susimokėti tik už apgyvendinimą, maistą, mokymosi priemones, socialinę programą, bei dalyvio mokestį (jei nesimokote VIA University College partnerėje aukštojoje). Taip pat atvykstant būtina atsivežti nešiojamą kompiuterį!
 

Apgyvendinimas


Jums suteikiama galimybė pasirinkti 1 iš 3 variantų:

  1. Butai. Galima išsinuomoti pilnai įrengtą butą netoli studentų miestelio arba arčiau miesto centro. Kaina – 200 eurų (2 savateim.)
  2. Universiteto patalpose. Kaina – 60 eurų (2 savaitėm).
  3. Savarankiška gyvenamosios vietos paieška. Mieste yra daugybė hostelių, vasarnamių bei palapinių miestelių.

 

Pasirinkusiems 4 savaičių "EIR – Entrepreneurship from Innovation to Realization" kursą- apgyvendinimą suteikia universitetas (nemokamai).

Būtinai nurodykite savo pasirinktą apgyvendinimo tipą pildydami anketą.
Daugiau informacijos apie apgyvendinimą rasite čia.
 
Nepamirškite, anketos atsiuntimo terminas yra birželio 16 diena!
 

Susidomėjau. Ką daryti dabar?


  1. Jeigu norėtumėte dalyvauti vasaros mokykloje, Jums reikia užpildyti anketą, kurią rasite čia.
  2. Anketą reikia užpildyti kompiuteriu, tuomet atspausdinti ir pasirašyti. Tuomet anketą reikia atskenuoti ir nusiųsti adresu vita@kastu.lt
  3. Kai siųsite anketą, temos laukelyje įrašykite „VIA mokykla“ ir savo vardą bei pavardę.
Dėmesio!!! Registracija vyksta iki birželio 16 dienos!!!
 
Iškilus bet kokiems klausimams dėl VIA vasaros mokyklos kreipkitės šiais kontaktais: vita@kastu.lt arba summerschoolhorsens@viauc.dk
 
 
Pagarbiai,
Kastu International