ATVIRŲ DURŲ DIENOS

2013-10-23
Nori pakeliauti, tačiau nežinai, kur nuvykti? Svajoji apie studijas užsienyje, tačiau nežinai, kaip išsirinkti universitetą? Kastu jus informuoja apie lapkričio mėnesį Olandijos universitetuose vyksiančias atvirų durų dienas, kuriose kviečiami sudalyvauti visi norintys.
 
 
 
 
Radboud universitete atvirų durų diena vykslapkričio 2 dieną (šeštadienį). Kadangi aukštoji siūlo dvi pakankamai stiprias tarptautines verslo krypties bakalauro programas, jie nusprendė šiais metais tarptautinius studentus, susidomėjusius studijomis Radboud universitete, sutikti atskirai ir siūlo įdomią ir informatyvią dienos programą, sukurtą būtent pagal tarptautinių studentų poreikius, kurios metu galėsite ir pasidairyti ir daug sužinoti ir užduoti jums rūpimus klausimus.
Preliminarią dienos programą ir smulkesnę informaciją rasite šioje svetainėje. Ten taip pat rasite informacijos ir naudingų nuorodų, padėsiančių susiplanuoti kelionę bei susirasti nebrangių skrydžių į Olandiją. 
Jei nuspęsite sudalyvauti renginyje, jums reikės parašyti adresu n.oldemaat(eta)fm.ru.nl ir užsiregistruoti. Penki greičiausi žmonės, pirmi užsiregistravę į atvirų durų dieną, gaus nemokamą nakvynę Nijmegen mieste esančiame Barbarossa hostelyje (vienai nakčiai pasirinktinai: iš penktadienio į šeštadienį arba iš šeštadienio į sekmadienį).
 
 
 
      
 
Fontys universitetas planuoja surengti atvirų durų dieną lapkričio 9 dieną (šeštadienį) Fontys universiteto padalinyje Venlo mieste. Programos metu turėsite galimybę iš arčiau pamatyti kaip gyvena ir kuo užsiima studentai, apžiūrėti miestą ir sudalyvauti studentiškame vakarėlyje.
Norėdami sudalyvauti šiame renginyje turite užsiregistruoti. Registracijos metu jūsų bus paprašyta ne tik suteikti kontaktinę informaciją, tačiau taip pat ir įkelti trumpą (250 žodžių) motyvacinį laišką, argumentuojantį, kodėl jūs norėtumėte dalyvauti renginyje. Universitetas atrinks dalyvius pagal jų motyvaciją. Svečiams iš Lietuvos aukštoji siūlo nemokamai suorganizuoti nakvynę Venlo mieste (maksimum dviems naktims).
 
 
 
              
 
Lapkričio 28-29 dienomis (ketvirtadienį ir penktadienį) duris atvers Avans universitetas. Registracija renginiui baigsis lapkričio 22 dieną, tačiau raginame pernelyg nedelsti, nes renginyje gali dalyvauti tik 30 žmonių, taigi kas pirmesnis, tas gudresnis :)
Registruotis galite čia. Užsiregistravus jums turėtų būti atsiųstas patvirtinimas. Jei patvirtinimo negausite, vadinasi, jau pavėlavote į registraciją ir visos vietos buvo užpildytos. Jeigu jūs dalyvausite visoje programoje abi dienas, universitetas jums suteiks maitinimą ir nakvynę, taigi jums reikės sumokėti tik už lėktuvo bilietą. 
Renginio metu jūs turėsite galimybę susipažinti su dėstytojais ir studentais, užduoti jums rūpimus klausimus, sužinoti apie universiteto siūlomas galimybes, apžiūrėti universiteto teritoriją bei pasivaikščioti po miestą. Pirmąją dieną bus galimybė pasirinkti, kokioje programoje jūs norite dalyvauti pagal tai, kokios studijų programos jus domina. Detalią renginio programą galite rasti čia.
Renginio aprašymą bei informaciją praktiniais klausimais rasite šioje svetainėje, taip pat, jei turite kokių nors klausimų apie renginį galite kreiptis adresu internationaloffice(eta)avans.nl.
 
 
 
Reikia daugiau informacijos?Susisiek su Goda:
Tel.: +370 677 12333
El-paštas: goda@kastu.lt