Susitikimas su VIA University College atstovu!

2013-10-28
Norime Jus informuoti, jog lapkričio 10d. (sekmadienį) Kastu International organizuoja susitikimą su VIA University College (Danija) atstovu. Susitikimas vyks Vilniuje.

Susitikimas skirtas tiems, kas planuoja stoti į VIA žiemos stojimu. Žinoma, susitikime gali dalyvauti ir visi kiti, galvojantys apie studijas VIA University College ir kitose Danijos aukštosiose mokyklose.
 
VIA University College yra vienas populiariausių koledžų Danijoje. Aukštoji mokykla siūlo 8 bakalauro studijų programas, susijusias su verlsu ir inžinerija. Programos dėstomos dvejuose Danijos miestuose  - Horsense ir Aarhuse. Sąrašą programų, kurias siūlo šis koledžas galite rasti paspaudę čia.
 
Susitikimo metu VIA atstovas papasakos Jums apie aukštąją mokyklą, jos siūlomas progamas, stojimo reikalavimus ir studentų gyvenimą Danijoje. Be abejonės, turėsite galimybę užduoti savo klausimus ir išgirsti Jums rūpimus atsakymus. 
 
Susitikimo pradžia – 13:00 val. Susitikimas vyks Kastu ofise, adresu Gedimino pr. 28/2, Vilnius.
 
Norintys dalyvauti susitikime, turite užpildyti šią registracijos formą.
 
Nepraleiskite progos sužinoti daugiau informacijos apie studijas Danijoje, VIA University College bei susipažinti su kitais bendraminčiais, galvojančiais apie studijas užsienyje!
 
 
Iki susitikimo!
 
Reikia daugiau informacijos?Susisiek su Goda:
Tel.: +370 677 12333
El-paštas: goda@kastu.lt