„Pažink Belgiją“ – nemokami online seminarai

2021-10-28

Kodėl verta studijuoti Belgijoje?

1. Prieinama studijų kaina. Studijos Belgijoje Europos Sąjungos piliečiams kainuoja vos 962 eurus per metus!

2. Belgija - tikras tarptautinių studentų rojus. Dvejoji, ar studijuodamas užsienyje nesijausi vienišas(-a)? Belgijoje studijuoja apie 45 tūkst. tarptautinių studentų, tad tikrai rasi bendraminčių, kurie, kaip ir tu, išvyko toli nuo namų!

3. Praktika, praktika ir dar kartą praktika. Studijų metu skiriamas didelis dėmesys praktiniams įgūdžiams, tad pabaigę studijas studentai turi išties didelį privalumą darbo rinkoje, nes žino ne tik sausą teoriją, bet jau yra išbandę ją praktiškai įvairių studentiškų projektų metu!

4. Nuostabi lokacija eurotripams. Belgija yra pačiame Europos centre, tad iš jos yra ypač lengva keliauti į kitas šalis ar miestus, pavyzdžiui, Amsterdamą, Paryžių ar Londoną. Lai smagiausi eurotripai prasideda čia!

 

Susipažink su Belgija nemokamų online seminarų metu!

Susidomėjai Belgija? Tuomet kviečiame tave sudalyvauti nemokamų webinarų cikle „Pažink Belgiją“:

  • Pažintis su Thomas More universitetu Belgijoje ir jų tarptautinėmis studijų programomis. (Lapkričio 8 d., pirmadienį, 18:00 - 19:00 Lietuvos laiku)
  • Studijos ir gyvenimas Belgijoje - ką svarbu žinoti? (Lapkričio 9 d., antradienį, 13:00 - 14:00 Lietuvos laiku)
  • Studijos Belgijoje ir Thomas More universitete. Webinaras tinka ir tėvams. (Lapkričio 10 d., trečiadienį, 18:00 - 19:00 Lietuvos laiku)

 

 

Thomas More

Šių nemokamų online seminarų organizatorius - Thomas More University of Applied Sciences - išties turi kuo nustebinti. Šiame Belgijos universitete studijuoja studentai iš daugiau nei 86 užsienio šalių, tad universiteto bendruomenė yra labai tarptautiška ir studentai turi puikias galimybes įgyti pažinčių ir draugų iš daugybės pasaulio šalių!

Daugiau informacijos apie šį universitetą rasi čia.

 

Thomas More studijų programos

 

 

 

 

Turi klausimų dėl studijų Belgijoje?
Virginija Dargė
Studijų užsienyje koordinatorė
Virginija Dargė
Vytautas Murauskas
Studijų užsienyje koordinatorius
Vytautas Murauskas
arrow
arrow