Program of your choice (No.2)

Universitetas
university of your choice (NL)
Miestas, šalis
All, Netherlands
Studijų trukmė
3 m.
Programos sritys
Studijų kaina
2601.00 EUR
Studijų kalba
English (ENG)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
2025-09-01
Stojimo pabaiga
2025-04-01
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

Tavo antra programa iš Nyderlandų universiteto, kuris nėra Kastu partnerių sąraše (University of your choice). Spausk mygtuką "Įtraukti į anketą", jeigu nori pridėti programą, kurios nėra Kastu siūlomame sąraše.

---

 

Kaip stoti į universitetą Nyderlanduose, kuris nėra Kastu partneris?

  1. Užpildyk ir išsiųsk Kastu stojimo anketą, pasirinkdamas norimas programas. Universitetų, kurių nėra Kastu partnerių sąraše, programas turi rinktis iš „university of your choice (NL)“.
  2. BŪTINAI užpildyk šią formą, kurioje nurodysi, į kokį ne partnerį universitetą ir kokias programas nori stoti. Gali pasirinkti iki 3 programų ne partnerių universitetuose ir bent vieną programą partnerių universitete.
  3. Apmokėk administracinį mokestį už anketos išsiuntimą į ne partnerių universitetus. Vienos programos mokestis – 49 €.
  4. Kastu komanda patikrins tavo anketą, ištaisys klaidas ir išsiųs ją universitetams, kuriuos nurodei formoje.
Dėmesio! Svarbu – į Nyderlandų universitetus negali stoti tiek per Kastu, tiek per „Studielink“. Turi nuspręsti, ar stoji per Kastu, ar savarankiškai.

 

Jau pradėjai pildyti „Studielink“ anketą?

Jau pradėjai pildyti „Studielink“ anketą, bet nori, kad mūsų komanda tau padėtų? Užpildyk šią formą ir nurodyk savo prisijungimo duomenis prie „Studielink“ sistemos. Mes perimsime tavo stojimo proceso tvarkymą, išsiųsime anketą į pasirinktus universitetus.

Reikalaujamas išsilavinimas
  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia.*

  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka prie Kastu stojimo anketos prisegti savo Brandos atestatą.

SVARBU!  Kiekvienas Nyderlandų universitetas turi specifinius stojimo reikalavimus todėl labai svarbu, kad prieš teikdamas kastu stojimo anketą pasitikrintum ar juos atitinki. Tai galima padaryti užėjus į oficialų universiteto internetinį puslapį. 

Anglų kalbos reikalavimai

Svarbu, jog anglų kalbos testo rezultatai universitetą pasiektų iki datos, nurodytos oficialiame pasirinkto universiteto puslapyje! Prieš siųsdamas anketą neužmiršk patikrinti kokio balo reikalaujama ir iki kada turi pateikti testo rezultatus.

Anglų kalbos žinias gali patvirtinti vienu iš šių būdų:

  • IELTS 
  • TOEFL
  • dauguma Nyderlandų aukštųjų vietoj IELTS/TOEFL testo priima anglų kalbos valstybinį egzaminą, išlaikytą bet kokiu balu. Prieš teikdamas anketą, pasirinkto universiteto oficialiame puslapyje pasitikrink ar jis yra vienas iš tų universitetų, kurie pripažįsta šį anglų kalbos žinių patvirtinimo būdą. 
Svarbūs reikalavimai

Stojant į ne Kastu partnerius universitetus šioje šalyje taikome stojimo mokestį. Vienos studijų programos anketos administracinis mokestis yra 49€.