University Pathway - GLS (Berlin)

Universitetas
university of your choice (DE)
Miestas, šalis
Berlin, Germany
Studijų trukmė
1 m.
Programos sritys
Studijų kaina
0 €
Studijų kalba
German (DEU)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
Žiemos stojimas
2024-08-01
2024-01-02
Stojimo pabaiga
Žiemos stojimas
2024-05-01
2023-11-01
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

Vokiečių kalbos mokykla (GLS)

„Star school“ Vokietijoje

GLS laimėjo „Star school Germany“ apdovanojimą 5 kartus ir buvo paskelbta kaip „Super star“ tarp kitų geriausių pasaulio kalbų mokyklų. „Star School“ apdovanojimas yra teikiamas „Study Travel“ žurnalo kiekvienais metais Londone. Jis pagerbia geriausią kalbos mokyklą visame pasaulyje, remdamasis 3000 kalbos mokymosi keliaujant profesionalų įvertinimais iš daugiau nei 60 šalių.

Viena iš pasaulio TOP 10

2019 Tokijuje įsikūrusio „Ryugaku“ žurnalo GLS buvo nominuota kaip viena iš dešimties geriausių kalbos mokyklų pasaulyje. GLS yra vienintelė Vokietijos kalbos mokykla patekusi į TOP 10.

University Pathway

GLS University Pathway programa lydės tave kiekviename žingsnyje ir nubrėš tavo asmeninį žemėlapį į studijas Vokietijos aukštosiose mokyklose. Berlyno GLS yra oficialus TestDaF ir Telc C1 egzaminų laikymo centras, kurių reikalaujama stojant į Vokietijos aukštąsias mokyklas.

Daugiau nei 5000 studentų iš 60 šalių kiekvienais metais lanko GLS kursus. GLS gali apgyvendinti 600 studentų vienu metu.

GLS University Pathway programa susideda iš dviejų pagrindinių dalių:

  • Stojimo į aukštąją mokyklą tvarkymo į 3 tavo pasirinktas aukštąsias mokyklas.
  • Pilno kalbos paruošimo GLS universitetiniame miestelyje Berlyne.
    • Įskaitant pagalbą, reikalingus kalbos serifikatus ir pasiruošimą egzaminui.
    • Reguliarūs kursai – daugiausiai 12 žmonių klasėje, intensyvūs kursai – daugiausiai 8.

Studijų kaina

REGULIARŪS KURSAI

 

INTENSYVŪS KURSAI

Kas sudaro University Pathway programos paketą?

  • Registracijos mokestis. Šis mokestis padengia pirminį kalbos žinių įvertinimą, administracines išlaidas bei patvirtina rezervaciją programoje.
  • Kursai. Įskaičiuota 20 arba 30 savaitinių pamokų, žinių įvertinimas pereinant iš vieno kalbos lygio į kitą ir kalbos mokyklos baigimo sertifikatas.
  • Socialinės veiklos. Socialinės veiklos yra organizuojamos kalbų mokyklos. Jų metu bus vykdomos ekskursijos, sporto/maisto gaminimo/ muzikos/ šokių ir kiti užsiėmimai, skirti kultūros pažinimui ir kalbos lavinimui realiose (ir smagiose) situacijose.
  • Mokymosi medžiaga. Į kainą įtraukti kalbos mokymuisi reikalingi vadovėliai, pratybos, internetiniai prisijungimai bei kiti reikmenys.
  • Stojimo administravimas. Į šį mokestį įskaičiuotos konsultacijos studijų klausimais, dokumentų tvarkymas bei stojimo į universitetą koordinavimas.
  • Pasiruošimas C1 egzaminui. Pasiruošimui yra skiriamos 4 savaitės, per kurias bus gilinamasi į kiekvieną egzamino dalį atskirai, atliekamos bandomosios užduotys, kad geriau susipažintum su pačiu egzaminu ir jo struktūra.
  • telc Deutsch C1 egzaminas. Įskaičiuotas šio* egzamino laikymas ir tai pažymintis sertifikatas.

*Tai yra populiariausias C1 lygio egzaminas Vokietijoje. Norint laikyti TestDaF ar kitą vokiečių kalbos egzaminą, kaina ir pasiruošimo trukmė gali skirtis.

Svarbu! Galutinė kursų kaina bus nustatyta tik tuomet, kai stojimo anketa bus atsiųsta ir detalės bus suderintos su kalbos mokykla.

Berlyno universitetinis miestelis

Berlynas, Vokietijos sostinė, yra žinomas dėl savo išskirtinio lankytinų vietų skaičiaus, gyvybingos kultūros ir gyvenimo būdo, kuris leidžia atsipalaiduoti. Tiesą sakant, miestas geriausiai žinomas dėl savo ryškių kontrastų. Istoriniai pastatai stovi greta šiuolaikinės architektūros, nes praeitis ir dabartis susimaišo.

GLS kalbos mokykla Berlyne yra vienintelė kalbos mokykla Vokietijoje su 16 000 m2 ploto universitetiniu miesteliu, kuriame yra istorinis baseinas ir galimybė gyventi universitetiniame miestelyje mokantis vokiečių kalbos Berlyne. Į parką panašus universitetinis miestelis yra žalumos oazė Berlyno centre.

GLS Berlin virtual tour

Reikalaujamas išsilavinimas
  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia.
  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka anketoje prisegti savo brandos atestatą.

 

 

Pastaba! Motyvacinis laiškas yra NEprivalomas dokumentas stojant į University Pathway programas.

 

 

Anglų kalbos reikalavimai

Jokių reikalavimų Anglų ar Vokiečių kalboms nėra. Galima stoti ir su nulinėm žiniom.

 

  • Dėl klestinčios ekonomikos ir darbo rinkos, šalis siūlo puikias karjeros galimybes gabiems profesionalams po studijų baigimo.
  • Vokietija yra 2 pagal nedarbo lygį Europos Sąjungoje ir užima 4 vietą Europoje pagal absolventų gaunamą pradinį atlyginimą, kuris siekia 45 000Eur.