University Pathway - Alpadia (Freiburg)

Universitetas
university of your choice (DE)
Miestas, šalis
Freiburg, Germany
Studijų trukmė
1 m.
Programos sritys
Studijų kaina
0 €
Studijų kalba
German (DEU)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
Žiemos stojimas
2024-08-01
2024-01-02
Stojimo pabaiga
Žiemos stojimas
2024-05-01
2023-11-01
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

„Alpadia“ kalbos mokykla

„Alpadia“ suaugusiųjų mokyklos yra oficialiai pripažintos Šveicarijos, Prancūzijos, Vokietijos ir tarptautinių organizacijų, kurios specializuojasi švietime ir tarptautiniame turizme. Pasirinkdamas studijuoti „Alpadia“ tu pasirenki vieną iš labiausiai gerbiamų kalbos mokyklų.

Kokybė

„Alpadia“ siūlo skatinančias ir dinamiškas pamokas, pritaikytas visiems kalbos lygiams. Nedidelės klasės užtikrina, kad mokytojai galėtų padėti studentams individualiai, o socialinės programos suteikia galimybę studentams pritaikyti naujus kalbos įgūdžius praktikoje.

Socialinė atsakomybė

„Alpadia“ misija yra skatinti studentus pasinerti į kalbos mokymąsi ir praplėsti savo pasaulėžiūrą. Įkvėpti Vokietijos įvairovės ir daugiakalbystės, mes suprantame, kad mokymasis ir bendravimas skirtingomis kalbomis yra raktas, galintis pakeisti pasaulį ir skatinti tvarumą.

 

University Pathway

Vokiečių kalba yra oficiali šešių Europos šalių kalba, todėl ji plačiausiai vartojama Europos Sąjungos kalba. „Alpadia“ vokiečių kalbos kursai leis tau įvaldyti šią žavingą kalbą.

University Pathway programa yra sukurta tarptautiniams studentams, kuriuos domina studijos Europoje. Programa tau padės įgyti kalbos žinių, prisitaikyti prie gyvenimo ir studijų užsienyje bei padidins tavo šansus įstoti į svajonių universitetą.

  • Nedidelės klasės. Klasėse gali būti daugiausiai 14 studentų, o mini grupėse – 8.
  • Dinamiškos pamokos. Mokytojai naudoja pripažintus DaF (vokiečių kaip svetimos kalbos) mokymo metodus, taip pat šiuolaikines priemones ir mediją, kad galėtų užtikrinti įtraukančias ir dinamiškas pamokas.
  • Išankstinis testas. Su išankstinio online kalbos testo pagalba mes galime tiksliai nuspręsti, kuri grupė tau tiks labiausiai, kad galėtum pasiekti didžiausią progresą.
  • Puiki vieta. Fantastiška mokyklos vieta Freiburge.

Studijų kaina

20 SAVAITINIŲ PAMOKŲ

 

25 SAVAITINĖS PAMOKOS

Kas sudaro University Pathway programos paketą?

  • Registracijos mokestis. Šis mokestis padengia pirminį kalbos žinių įvertinimą, administracines išlaidas bei patvirtina rezervaciją programoje.
  • Kursai. Įskaičiuota 20 arba 25 savaitinės pamokos, žinių įvertinimas pereinant iš vieno kalbos lygio į kitą ir kalbos mokyklos baigimo sertifikatas.
  • Socialinės veiklos. Socialinės veiklos yra organizuojamos kalbų mokyklos. Jų metu bus vykdomos ekskursijos, sporto/maisto gaminimo/ muzikos/ šokių ir kiti užsiėmimai, skirti kultūros pažinimui ir kalbos lavinimui realiose (ir smagiose) situacijose.
  • Mokymosi medžiaga. Į kainą įtraukti kalbos mokymuisi reikalingi vadovėliai, pratybos, internetiniai prisijungimai bei kiti reikmenys.
  • Stojimo administravimas. Į šį mokestį įskaičiuotos konsultacijos studijų klausimais, dokumentų tvarkymas bei stojimo į universitetą koordinavimas.
  • Pasiruošimas C1 egzaminui. Pasiruošimui yra skiriamos 4 savaitės, per kurias bus gilinamasi į kiekvieną egzamino dalį atskirai, atliekamos bandomosios užduotys, kad geriau susipažintum su pačiu egzaminu ir jo struktūra.
  • telc Deutsch C1 egzaminas. Įskaičiuotas šio* egzamino laikymas ir tai pažymintis sertifikatas.

*Tai yra populiariausias C1 lygio egzaminas Vokietijoje. Norint laikyti TestDaF ar kitą vokiečių kalbos egzaminą, kaina ir pasiruošimo trukmė gali skirtis.

Svarbu! Galutinė kursų kaina bus nustatyta tik tuomet, kai stojimo anketa bus atsiųsta ir detalės bus suderintos su kalbos mokykla.

 

Freiburgas

Freiburgas yra daugiakultūris miestas su pietietišku žavesiu. Miestas, dar vadinamas Švarcvaldo sostine, atveria įspūdingą kalnų peizažą ir vešlų kraštovaizdį palei Badeno vyno kelią. Išskirtinės gamtos dėka, Freiburgas tapo vienu žaliausių Europos miestų ir yra saulės energijos bei tvarios architektūros pradininkas.

 „Alpadia“ įkurta Freiburge 1972, yra įsikūrusi elegantiškame neoklasicizmo stiliaus name su patogiomis klasėmis, valgykla, erdvia terasa ir sodu. Mokykis vokiečių kalbos draugiškoje, šeimyniškoje aplinkoje ir mėgaukis tyrinėdamas šį viduramžišką universitetinį miestą per įtraukiančias veiklų programas.

Reikalaujamas išsilavinimas
  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia.
  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka anketoje prisegti savo brandos atestatą.

 

 

Pastaba! Motyvacinis laiškas yra NEprivalomas dokumentas stojant į University Pathway programas.

 

 

Anglų kalbos reikalavimai

Jokių reikalavimų Anglų ar Vokiečių kalboms nėra. Galima stoti ir su nulinėm žiniom.

 

  • Dėl klestinčios ekonomikos ir darbo rinkos, šalis siūlo puikias karjeros galimybes gabiems profesionalams po studijų baigimo.
  • Vokietija yra 2 pagal nedarbo lygį Europos Sąjungoje ir užima 4 vietą Europoje pagal absolventų gaunamą pradinį atlyginimą, kuris siekia 45 000Eur.