University Pathway - Carl Duisberg (Radolfzell)

Universitetas
university of your choice (DE)
Miestas, šalis
Radolfzell, Germany
Studijų trukmė
1 m.
Programos sritys
Studijų kaina
0 €
Studijų kalba
German (DEU)
Laipsnis
Bachelor
Programos pradžia
Žiemos stojimas
2024-08-01
2024-01-02
Stojimo pabaiga
Žiemos stojimas
2024-05-01
2023-11-01
Apie programą
Stojimo reikalavimai
Karjeros galimybės

„Carl Duisberg“ mokymų centras Radolfcelyje

„Carl Duisberg“ mokymų centras yra pirmaujanti įmonė tarptautiniuose ir kvalifikaciniuose mokymuose, skatinanti visą gyvenimą trunkantį mokymąsi, siūlydami aukštos kokybės kalbų kursus, tarpkultūrinius mokymus, vertingą patirtį užsienyje ir profesinį mokymą reikalingą konkrečiai pramonės sričiai.

„Carl Duisberg“ mokymų centras siūlo programas, kurios skirtos bet kokio amžiaus ir bet kokios karjeros stadijos žmonėms, kaip pavyzdžiui studentai, kurie dar tik pirmą kartą žengia į pasaulį, dirbantys profesionalai siekiantys pagerinti savo karjeros perspektyvas ar įmonės esančios pakeliui į tarptautinę sėkmę. „Carl Duisber“ taip pat padeda tarptautinio verslo sektoriui ir institucijoms valdyti tarpvalstybinius švietimo projektus.

Pagrindinės vertybės

  • Kurti ryšį tarp žmonių, kultūrų ir šalių.
  • Dirbti kartu tikslingai, kad pasiektume bendrus tikslus.
  • Tarnauti visuomenės labui, tuo pačiu išlikti ekonomiškai perspektyviems.
  • Laikytis aukštų kokybės standartų.

Kokybės istorija

Daugiau nei 50 metų, „Carl Duisberg“ mokymų centras siekė tęstinio švietimo ir mokymų kompetencijos. Įmonė buvo viena iš pirmųjų paslaugų tiekėjų švietimo ir mokymų srityje, kuri įvedė kokybės valdymo sistemą, kurią turi peržiūrėti nepriklausoma institucija. „Carl Duisberg“ mokymų centras yra sertifikuotas pagal ISO 9001 kalbos kursų, kelionių siekiant išmokti kalbą ir tarptautinių mokyklų programų standartus.

 

 

University Pathway

„Carl Duisberg“ mokymų centras – tavo kompetentingas partneris aukštos kokybės mokymų programose Vokietijoje. Intensyvūs vokiečių kalbos kursai labai efektyvūs ir sutelkti į studentų kalbos mokymosi tikslų įgyvendinimą per geriausią įmanomą laiką. Patyrę švietimo srities konsultantai ir kalbos mokytojai teikia visapusišką, individualią pagalbą kurdami optimalią mokymosi aplinką tam, kad tu galėtum koncentruotis į savo tikslų įgyvendinimą ir karjeros galimybių praplėtimą.

  • Nedidelės tarpkultūrinės klasės;
  • 8 savaitės skirtos vienam kalbos lygiui;
  • Smagios laisvalaikio pramogos;
  • Aukštos kvalifikacijos mokytojai.

Studijų kaina

Kas sudaro University Pathway programos paketą?

  • Registracijos mokestis. Šis mokestis padengia pirminį kalbos žinių įvertinimą, administracines išlaidas bei patvirtina rezervaciją programoje.
  • Kursai. Įskaičiuotos 24 savaitinės pamokos, žinių įvertinimas pereinant iš vieno kalbos lygio į kitą ir kalbos mokyklos baigimo sertifikatas.
  • Socialinės veiklos. Socialinės veiklos yra organizuojamos kalbos mokyklos. Jų metu bus vykdomos ekskursijos, sporto/maisto gaminimo/ muzikos/ šokių ir kiti užsiėmimai, skirti kultūros pažinimui ir kalbos lavinimui realiose (ir smagiose) situacijose.
  • Mokymosi medžiaga. Į kainą įtraukti kalbos mokymuisi reikalingi vadovėliai, pratybos, internetiniai prisijungimai bei kiti reikmenys.
  • Stojimo administravimas. Į šį mokestį įskaičiuotos konsultacijos studijų klausimais, dokumentų tvarkymas bei stojimo į universitetą koordinavimas.
  • Pasiruošimas C1 egzaminui. Pasiruošimui yra skiriamos 4 savaitės, per kurias bus gilinamasi į kiekvieną egzamino dalį atskirai, atliekamos bandomosios užduotys, kad geriau susipažintum su pačiu egzaminu ir jo struktūra.
  • telc Deutsch C1 egzaminas. Įskaičiuotas šio* egzamino laikymas ir tai pažymintis sertifikatas.

*Tai yra populiariausias C1 lygio egzaminas Vokietijoje. Norint laikyti TestDaF ar kitą vokiečių kalbos egzaminą, kaina ir pasiruošimo trukmė gali skirtis.

Svarbu! Galutinė kursų kaina bus nustatyta tik tuomet, kai stojimo anketa bus atsiųsta ir detalės bus suderintos su kalbos mokykla.

 

Radolfcelis

„Carl Duisberg“ mokymų centras Radolfcelyje yra įsikūręs greta nuostabaus parko „Stadtgarten“, su vaizdu į senamiestį. Kadangi populiacija siekia tik apytikriai 30 000, nedidelis miestas ypatingai tinka jauniems kalbų kursų dalyviams ir bet kam, kas nori mokytis jaukioje, nedidelio miesto aplinkoje, kur beveik visur galima nueiti pėsčiomis.

Mokymų centras taip pat yra prie ežero, šalia Šveicarijos, Austrijos ir Švarcvaldo. Turi nesuskaičiuojamai daug ekskursijų krypčių ir laisvalaikio pramogų netoliese, žadą atimančioje gamtoje. Kalbos mokykla turi 9 klases, nedidelę valgyklą, „Lernstudio“ ir vakarėlių salę.

Reikalaujamas išsilavinimas
  • Pažymių išrašas - jei dar nesi baigęs mokyklos, būtina prisegti pažymių išrašą. Smulkesnę informaciją kaip pildyti išrašą ir kada jis reikalingas, rasi čia.
  • Brandos atestatas – jei jau esi baigęs mokyklą, išrašo nereikia, užtenka anketoje prisegti savo brandos atestatą.

 

 

Pastaba! Motyvacinis laiškas yra NEprivalomas dokumentas stojant į University Pathway programas.

 

 

Anglų kalbos reikalavimai

Jokių reikalavimų Anglų ar Vokiečių kalboms nėra. Galima stoti ir su nulinėm žiniom.

 

  • Dėl klestinčios ekonomikos ir darbo rinkos, šalis siūlo puikias karjeros galimybes gabiems profesionalams po studijų baigimo.
  • Vokietija yra 2 pagal nedarbo lygį Europos Sąjungoje ir užima 4 vietą Europoje pagal absolventų gaunamą pradinį atlyginimą, kuris siekia 45 000Eur.