Sėkmės istorija

Titas Motuzas

Titas Motuzas

Šalis
England
Universitetas
Huddersfield University
Programa
Music Technology and Popular Music
Darbo vieta
UAB "Vabalo filmai"; ZIP FM laidos vedėjęs; Buvęs "Radistų" laidos redaktorius/asistentas
Gyvenamoji vieta
Vilnius, Lithuania
Diplomo laipsnis
Bachelor

Esu labai patenkintas sprendimu vykti studijuoti į Angliją. Sprendimą priimti nebuvo sunku - nors mokyklos metais niekada ir neplanavau išvykti iš Lietuvos, tačiau atėjus laikui rinktis, mane sudominusių studijų programų Lietuvoje paprasčiausiai neatsirado - ieškojau gan specifinių populiariosios muzikos mokslų, todėl ir išvykau į salą pas Bitlus - ten, kur visa tai ir prasidėjo!

Džiaugiuosi todėl, jog ten iš tiesų išmokau daug naujų dalykų, kuriuos dabar bene kasdien pritaikau savo darbinėje veikloje: ištobulinau anglų kalbą, dažnai, ypač pirmais metais, išstumtas iš savo komforto zonos bei "nuleistas ant žemės", išmokau į ją sugrįžti net ir supamas svetimos aplinkos, įgavau darbo užsienyje patirties, o visų svarbiausia – mane lydi šimtai puikių prisiminimų, patirtų su įvairiausių kultūrų draugais iš viso pasaulio!  Jau net nebekalbu apie savo specialybės niuansus - originalią mano muziką man įrašinėjo saksofonistas, grojęs su Ray Charles, Madonna ar Robbie Williamsu. How  cool is that?

Baigęs studijas ir grįžęs namo, bendraudamas su savo bendraamžiais, likusiais studijuoti Lietuvoje, nuoširdžiai jaučiausi it laimėjęs loterijoje - anksčiau įgijau išsilavinimą, išlošiau metus, praplėčiau akiratį, turiu draugų visame pasaulyje ir t.t.  Rekomenduoju išdrįsti ir pabandyti!

 

Tito video nufilmuotas studijuojant Anglijoje

Atgal į sąrašą
Kita istorija