Sėkmės istorija

Greta Kavolyte

Greta Kavolyte

Šalis
England
Universitetas
Northumbria University
Programa
Marketing
Darbo vieta
Freelance photographer
Gyvenamoji vieta
Newcastle upon Tyne, UK
Diplomo laipsnis
Bachelor

11 klasėje vis svarsčiau kur ir ką studijuoti. Vis pasvajodavau, kad norėčiau studijuoti anglų kalba ir patirti ką reiškia gyventi kitoje šalyje ir kultūroje bei susirasti draugų iš viso pasaulio. Vienoje universitetų mugėje susipažinau su „Kastu“, kurie man padėjo gauti daugiau informacijos apie universitetus ir studijų programas užsienyje. Po daugybės pamąstymų,  dvejonių ir svajonių  visgi supratau, kurį kelią man reikia pasirinkti.

Šiandien galiu pasidžiaugti, kad baigiau Marketing Management bakalauro studijas Northumbria University, Anglijoje. 
Po universiteto baigimo grįžau prie savo didžiausio hobio - fotografijos ir paverčiau jį darbu. Šiuo metu gyvenu Newcastle upon Tyne ir dirbu laisvai samdoma fotografe. Dažniausiai fotografuoju asmenines fotosesijas ir vestuves, bet vis dažniau tenka dirbti ir komerciniuose projektuose. Taip pat esu vienos fotografijos kompanijos narė, kuri dirba Šiaurės Rytų Anglijos regione.  Labai džiaugiuosi turėdama galimybę susipažinti su daugybe profesionalių fotografų, su kuriais dažnai tenka kartu dirbti. Norėčiau pasidžiaugti, kad neseniai mano nuotraukos buvo išspausdintos Anglijos žurnale.

Nors mano darbas nėra visiškai susijęs su baigtomis studijomis, manau, kad jos visgi labai padėjo pradedant ir plėtojant savo dabartinę veiklą. Įgijau daug žinių apie verslą, rinkodarą, vietinę kultūrą.

Patarimas: jeigu turi svajonę, turi ją įgyvendinti. Niekas kitas tavo svajonių neišpildys už tave! Sėkmės ieškant savęs ir savo kelio!

Atgal į sąrašą
Kita istorija