Sėkmės istorija

Tomas Laurinavicius

Tomas Laurinavicius

Šalis
Denmark
Universitetas
Business Academy Aarhus
Programa
Multimedia Design
Darbo vieta
Hong Kong, Blogger/entrepreneur
Diplomo laipsnis
AP degree

Visada svajojau apie finansinę laisvę ir keliones. Studijuoti užsienyje skambėjo kiek egzotiškai, kadangi mokiausi rajono mokykloje. Draugas išvyko studijuoti į Daniją ir buvo sužavėtas kultūra, mokymo sistema ir žmonių įvairybe. Per daug negalvojęs, nusprendžiau studijuoti Danijoje.

2013 metais paleidau Despreneur, internetinį žurnalą ir akademiją su dizainu susijusiems verslininkams. Projektas per trejus metus sulaukė daugiau nei 2 milijonų skaitytojų iš viso pasaulio. Projektą pardaviau 2016 vasarą.

2014 metais su Paula Borowska parašėme Mobile Design Book, knygą apie mobilų dizainą. Knyga buvo parduota daugiau nei 1000 kartų.

Nuo 2015 rašau apie smulkų verslą, dizainą, netradicinį gyvenimo būdą ir turinio marketingą į Forbes, The Huffington Post, The Next Web, Observer ir kitus online žurnalus.

2016 metais su Justu Markum ir Yuri Burchenya įkūriau Just&Tom turinio marketingo agentūrą. Dirbame su startuoliais ir smulkiaisiais verslais iš Lietuvos, Jungtinių Valstijų ir Jungtinės Karalystės.

Nuo 2013 keliauju po pasaulį be pastovios gyvenamos vietos. Teko pagyventi Budapešte, Bulgarijoje, Bukarešte, Kuala Lumpure, Singapūre, Balyje, Filipinuose, Vietname, Tailande, Kalifornijoje, Londone, Sidnėjuje, Kambodžoje, Tokijuje, Milane.

Šiuo metu esu Lifestyle Entrepreneur ir Blogger’is. Turiu savo tinklaraštį tomaslau.com, kur mokau žmones kaip pradėti savo tinklaraštį, kaip optimizuoti savo gyvenimo būdą, kaip pradėti verslą ir kaip keliauti po pasaulį neribotam laikui. Mano tikslas įgalinti 1 milijoną žmonių pakeisti gyvenimo stilių į geresnį.


Studijos atvėre akis ir praplėtė akiratį. Į Daniją išvykau su tikslu tapti dizaineriu, bet pasukau verslo keliu, nes buvau apsuptas verslo renginių ir verslių žmonių.


Just do it! Pasaulis turi labai daug ko išmokyti. Žmonės, kurie nekeliauja ir nežengia iš savo komforto zonos niekada nesužinos savo potencialo. Studijos užsienyje tai, kaip Coldplay dainoje, “adventure of a lifetime."

Kontaktai
Tomas Laurinavicius

https://tomaslau.com/

Atgal į sąrašą
Kita istorija