Sėkmės istorija

Lukas Perminas

Lukas Perminas

Šalis
Denmark
Universitetas
university of your choice (DK)
Programa
Program of your choice (No.1)
Darbo vieta
UAB Perlukas įmonės direktorius ir Auto Moto Parkas vadovas
Gyvenamoji vieta
Lietuva, Vilnius
Diplomo laipsnis
Bachelor


Jau būdamas 10-toje klasėje žinojau, kad tikrai išvažiuosiu studijuoti į užsienį. Kai Lietuvoje baigiau dvyliką klasių, buvau lyg ant sparnų - su noru bėgti iš Lietuvos. Buvau ištroškęs naujovių. Išvažiavimas studijuoti į Danijos Technikos Universitetą buvo geriausias sprendimas pasiekti tas naujoves.

Nauja kultūra, nauji žmonės, nauja mokymo įstaiga bei nauja švietimo sistema – labai įdomu! Iš Danijos sėmiausi viską, ką tik galėjau! Po dviejų metų studijų Danijoje, išvykau pagal studentų mainų programą studijuoti į geriausią Lotynų Amerikos universitetą Meksikoje – Tecnologico de Monterrey. Tai buvo vienas iš didžiausių mano gyvenimo išbandymų dėl kurio didžiuojuosi savimi, nes Meksika man davė labai daug savarankiškumo ir pasitikėjimo savimi.
Po mainų programos Meksikoje labai pradėjau ilgėtis Lietuvos...patriotizmas labai stipriai sužibo manyje. Tad iškart grįžau į Lietuvą ir atsidariau UAB :)

Šiuo metu ir gyvenu Lietuvoje bei plėtoju savo verslą.

AUTO MOTO PARKAS
Trakų rajone turiu įkūręs Ekstremalių pramogų kompleksą - Auto Moto Parką.

MECAHNIKOS PROJEKTAVIMAS:
Lygiagrečiai prie Auto Moto Parko veiklos užsiimu mechanikos inžinerijos projektavimu kaip freelancer'is. Turiu privačių užsakymų, kur tenka suprojektuoti konvejerį ar kokią apsauginę konstrukciją, ekskavatoriaus kasimo kaušą :) Tik ši veikla man jau nelabai teikia džiaugsmą, siekiu pereiti vien tik prie AMP.

ISTORINĖS TRANSPORTO PRIEMONĖS VERTINTOJAS:
Esu narys asociacijos STPGA (Savadarbių Transporto Priemonių Gamintojų Asociacija). Iš pradžių buvau tik narys, bet šiuo metu esu ir vienas iš nedaugelio visoje Lietuvoje senovinės technikos vertintojas. Jeigu automobilis ar motociklas senesnis kaip 30 metų, galima jam suteikti istorinės technikos registraciją (ten, kur būna rudi numeriai) :)

Studijų užsienyje įtaka tikrai labai labai labai didelė! Jos man suteikė labai didelį pasitikėjimą savimi. Įrodžiau sau, kad galiu išeiti iš komforto zonos ir pasiekti to ko noriu! Plius - studijavau mechanikos inžinerijos studijas, kas man ir suteikė galimybę kurti savo verslą ir užsiimti projektavimu.
Patarimas paprastas - jeigu svarstai apie studijas užsienyje, tai jau parodo, kad vienu žingsniu esi priekyje kitų! Kitas žingsnis - nieko nelaukdamas kraukis lagaminus ir skrisk!

Lukas Perminas +370 612 22492
Lukas@AutoMotoParkas.lt
www.AutoMotoParkas.lt

Atgal į sąrašą
Kita istorija